Welkom

Het team van Horsetransfer heet u welkom op de website voor Paarden, Pony's, equine producten- en services! Het vinden en plaatsen van advertenties van paarden, pony's equine producten- en services is zeer eenvoudig. Een gratis account aanmaken is de start van uw in- en verkoop van uw paarden en ponys. Wij wensen u zeer veel succes bij het gebruik van onze website.

Bedrijven/stallen

Uw doelgroep bereiken gaat zeer gemakkelijk en snel via een advertentie op Horsetransfer.nl.

Via het afsluiten van een exclusieve overeenkomst zult U uw doelgroep uitstekend bereiken. Via Horsetransfer premium krijgt u de mogelijkheid om foto's, video's en een uitgebreide beschrijving te uploaden in uw vaste advertentie. Hiermee kunt u uw doelgroep specifiek en gericht op de hoogte brengen van uw producten en services. Maak nu uw gratis account aan en Horsetransfer zorgt ervoor dat uw advertentie(s) de juiste doelgroep bereikt.

Over Horsetransfer

Missie
Horsetransfer biedt een uitgebreide webcommunity waarin alles te vinden is op het gebied van paarden, ponys equine producten en services. Horsetransfer biedt elke equestrian en equine organisatie de mogelijkheid om advertenties en informatie te adverteren. Op deze manier creëert Horsetransfer een netwerk tussen mens, organisatie en paard.

Contact
Voor al uw vragen, opmerkingen en klachten kunt u contact opnemen via onderstaand e-mailadres:

info@horsetransfer.eu

KvK nummer 53841867
BTW nummer NL172106825B01

Veiligheid op Horsetransfer
Het merendeel van de mensen en organisaties welke actief zijn op Horsetransfer handelen met de juiste bedoelingen en zijn betrouwbaar. Ben desondanks voorzichtig en houd de volgende regels in acht.

  1. Handel in persoon: Probeer erachter te komen met wie u zaken doet. (telefoonnummers/adres/referenties)
  2. Laat uw gezonde verstand spreken en vertrouw op uw gevoel: als het te mooi lijkt om waar te zijn, dan is dat meestal ook zo.
  3. Gebruik bij transacties met onbekenden geen betaalmethoden als Western Union Bank, MoneyGram en cheques.