Recreatie paarden

email

arabier x Fries merrie

Recreatie paarden arabier x Fries merrie
Kenmerken
Land: Nederland 
Geslacht: Merrie 
Stamboek: Overige 
Kleur: Bruin 
Door:melisjeexx
Plaats:Zaandam
Geplaatst op:27-9-2012
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Een hele lieve mooie dame! Ze is van 25-05-2011. Vader is een Arabier en haar Moeder (foto 6) is een Fries. Ze is heel mooi gekruist. Ze heeft meer van een arabier dan van een Fries. Ze is super sociaal naar mensen en paarden. Ze is ook honden, katten en kinderen gewend. Ze is nu ongeveer rond de 1.50 en zal rond de 1.58 doorgroeien. Ze is braaf in het land en heeft geen veder geen stalgebreken. Ik ben al vaak de weg op geweest met der en ze geeft niks om auto of fietsers. Een nieuwe omgeving vind ze vaak wel spannend, maar het is natuurlijk ook een jonge dame. Is altijd optijd ontwormd en heeft al haar inentingen gehad. Ze is ook gechipt. Het is een paardje waar je heel veel plezier mee kan hebben, maar wel tijd in moet zitten. Ze pakt heel veel dingen goed op maar het vertrouwen moet er wel zijn. Daarom is een goede band heel belangrijk. Ik wil graag dat ze bij iemand komt die veel tijd heeft voor der. En waar ze iedere dag naar buiten kan met andere paarden want ze speelt graag met haar vriendjes.
De reden van verkoop : Ik heb haar sinds ze 7 maanden was en ik was helemaal verkocht, maar helaas wordt ze toch te klein voor mij! Daarom de reden van verkoop.

Eventueel wil ik haar ook ruilen voor een beleerd paard die tussen de 1.65/1.70 is. Gewoon een lief en leuk paardje om lekker mee buiten te rijden.

Voor meer foto's of vragen graag even een mailtje sturen. Ik stuur dan zo snel mogelijk terug

Groetjes Melissa