Overige

email

Top sport pony

Overige Top sport pony
Kenmerken
Land: België 
Leeftijd: 10 Jaar
Geslacht: Hengst 
Kleur: Anders 
Prijsstelling: Op aanvraag 
Door:Kristl
Plaats:Brugge
Telnr.:0496809352
Geplaatst op:26-4-2019
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Nemo is een 10- jarige Connemara (goedgekeurde dekhengst) van 1m45 met heel veel uitstraling en is zo de perfecte pony, voor zowel een jongere ruiter als een meer ervaren ruiter. Hij is heel braaf onder het zadel en vertoont geen hengstengedrag. Onze dochter heeft met hem gereden van haar 12 jaar en we moeten hem met heel veel spijt verkopen omdat ze verder gaat met de paarden.

Nemo beschikt over een heel goeie basis (wijken, schouder binnenwaarts, ...). Nemo is een talentvolle pony die graag bijleert en dit ook snel doet. Hij heeft 3 mooie ruime gangen en komt zo ook steeds vooraan te staan bij dressuur. Met Nemo zijn mooie bewegingen en uitstraling is hij dan ook uitermate geschikt voor dressuur, zelfs op hoog niveau.

Daarnaast heeft hij ervaring op jumping tot 1m10. In de eventing heeft hij zich ook al meerdere keren bewezen. Hij behaalde ook daar goede resultaten en eindigde dikwijls eens vooraan.

Nemo gaat altijd tot het uiterste voor zijn ruiter. Hoewel Nemo een hengst is, is hij heel braaf en gemakkelijk in de omgang. Hij is een hele lieve, betrouwbare, mooie pony. Verder gaat Nemo gemakkelijk bij de hoefsmid/dierenarts/tandarts, gaat hij zonder probleem op trailer/vrachtwagen en wordt hij elke winter geschoren.

Meer info via J├╝rgen Demeulenaere op het nummer: 0496 80 93 52