Trainingsstal

email

Te Huur: Stal de Brunswijker

Trainingsstal Te Huur: Stal de Brunswijker
Kenmerken
Land: Nederland 
Activiteit: Meerdere 
Door:Manon
Plaats:Kring van Dorth
Telnr.:06 53688567
Geplaatst op:8-5-2013
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Wegens beeindiging van onze paardensportactiviteiten, is onze prachtige paardenstal beschikbaar gekomen voor iemand anders.

In het gebouw, wat geheel voor u beschikbaar is, zijn 8 boxen, twee fourageruimtes, een wasplaats, een zadelkamer, een trekkerruimte, grote vide, 2 hooizolders met dekenrekken en een prachtige (verwarmde) kantine/kantoor.

Op het terrein ligt een (verlichte) buitenbak (met hindernismateriaal), een stapmolen en een galoppeerbaan van 450 meter! Een mestvaalt is aanwezig en voor lediging zorgen wij. Verder zijn er weiden beschikbaar (in overleg hoeveel weides u nodig heeft) en er zijn voldoende uitrijmogelijkheden. Er zijn parkeerplaatsen op eigen terrein, dus bij de stal, en een eigen oprit/ingang. Voor het gebruiksonderhoud van het gehuurde, zorgt u.

Er is geen woonruimte aanwezig bij de stal. Wij wonen zelf wel op het terrein; zodoende is er altijd toezicht op de paarden. Wij zouden eventueel kunnen bemiddelen bij woonruimte in de buurt voor u (binnen 1 km van de stal).

Onze stal en accommodatie is uitermate geschikt als handelstal/trainingsstal voor zowel dressuurpaarden als springpaarden, westernpaarden, polopaarden, renpaarden en endurance paarden.

De stal is per direct beschikbaar. U bent van harte welkom om te komen kijken.

Foto's zijn op aanvraag beschikbaar.