Overige

email

Springpaard gezocht voor Halve stal of 50%-50%

Overige Springpaard gezocht voor Halve stal of 50%-50%
Kenmerken
Land: België 
Prijsstelling: € 0 
Door:LunaOlbrechts
Plaats:Sint-Amands
Geplaatst op:6-8-2018
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Bedankt voor het klikken op mijn advertentie.
Ik ben Luna Olbrechts en paarden zijn al heel mijn leven een passie. Ik heb zowel ervaring in maneges als bij privé eigenaars en springstallen. Sinds kort ben ik opzoek naar een nieuwe uitdaging en hopelijk kan u me daarbij helpen. Ik ben op zoek naar paarden die ik mag trainen en uitbrengen op wedstrijden. Ik heb geen bang om mijn handen vuil te maken en sta open voor klusjes in de stallen. Ik heb zo'n 12 jaar ervaring als ruiter en heb op zowel brave paarden gereden als groentjes die het wel eens durven uithangen. Mijn hart ligt voornamelijk in de springsport maar heb ook mijn basis dressuur meegekregen. Ik ben niet bang voor uitdagingen. Thuis heb ik al reeds parcours van 1m20 gereden en een enkel sprong van 1m35. Ik sta steeds open om nieuwe dingen bij te leren en ben er steeds snel mee weg.
Het welzijn van het paard staat voor mij altijd op plaats nummer 1. De verzorging van het paard is dus minstens even belangrijk als het rijden zelf.
Heeft u een paard maar geen of weinig tijd om te rijden/verzorgen? Bent u eigenaar van een stal en kan u wat hulp gebruiken? Heeft u paard/pony potentieel in de spring/dressuur wereld maar kan u zelf niet op wedstrijd? Dan help ik u graag.Ik vraag geen vergoeding, enkel oportuniteiten om verder te groeien in de sport en mijn passie verder kunnen voortzetten.

Ik ben in het bezit van een B rijbewijs.
Als u interesse of vragen heeft, neem dan gerust contact op met mij.
luna.olbrechts@hotmail.com of op mijn facebook: luna olbrechts