Dressuurpony

email

Multi gedisciplineerde pony.

Dressuurpony Multi gedisciplineerde pony.
Kenmerken
Land: België 
Leeftijd: 8 Jaar
Schofthoogte: 149 Centimeter
Geslacht: Ruin 
Niveau:
Stamboek: Overige 
Kleur: Bruin 
Prijsstelling: € 9.500 
Door:thmsvc01
Geplaatst op:17-10-2018
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Zeer aansprekende 8jr dressuur ruin met een even prachtige binnenkant. van populaire elite dressuurponyhengst "FS Don't Worry"

Makkelijk te ijdn 8 jarige ruin uit sportstam. Super bewegen! Hij is werkelijk een schatje. Hij is hier superbraaf in de omgang en onder de ruiter pakt hij het werk nuchter en met veel vertrouwen op. Leo heeft geen stalgebreken of ongewenst gedrag

Leo is een belofte voor de toekomst, voor zowel diverse takken van de sport als de recreatie, omdat hij hier lekker nuchter en cool is. Hij heeft 3 hele goede gangen met veel ruimte. Hij is kerngezond en totaal vrij van gebreken. Is onlangs naar de tandarts geweest, inclusief recent tandartsrapport.

Is nooit ziek geweest, is altijd netjes ingeënt, ontwormd. Een gezonde pony. Leo is kortgeleden klinisch en röntgenologisch volledig goedgekeurd. Rapport en foto??s zijn aanwezig.

Hij heeft een goede stamboom van FS Don't Worry x Irasir X Iroko. Hij is geboren 16 December 2010 en in bezit van een paspoort. Hij is nu ca. 1.49m hoog en prachtig van bouw, barok en toch chique.

Inclusief recent keuringsrapport inclusief bloedafname waarbij ze is goedgekeurd voor de sport, gekeurd door een erkende paardendierenarts, waardoor het paard direct door jouw verzekeraar wordt opgenomen.

Reden van verkoop: overgang naar de paarden.

Video op aanvraag per Email of whatssapp beschikbaar

Alleen bij serieuze interesse.

Uitgebreide stamboom

Vader FS LEONARDO IX Vader van de Vader Niet opgegeven vvv Niet opgegeven
mvv Niet opgegeven
Moeder van de Vader Niet opgegeven vmv Niet opgegeven
mmv Niet opgegeven
Moeder WINDRUFF IROSSINE Vader van de Moeder Niet opgegeven vvm Niet opgegeven
mvm Niet opgegeven
Moeder van de Moeder Niet opgegeven vmm Niet opgegeven
mmm Niet opgegeven