Hippisch onroerendgoed

email

Mooie villa met paardenaccomodatie te koop te Schilde

Hippisch onroerendgoed Mooie villa met paardenaccomodatie te koop te Schilde
Kenmerken
Land: België 
Prijsindicatie: €500.000 tot €1.000.000 
Door:Angelique
Website:http://www.paardinharmonie.be
Telnr.:0494619340
Geplaatst op:21-4-2014
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Uitzonderlijke paardeneigendom met stallen, buitenpiste en weide op ca. 6370m² te Schilde. Het geheel bestaat uit een gerenoveerde villa, een buitenpiste (20m x 40m), 5 paardenstallen en aanpalende weide op ca. 63are vlakbij het centrum van Schilde.

De eigendom is enig in zijn soort op het grondgebied van Schilde wegens zijn rustige ligging en de aanwezige paardenfaciliteiten. Verder is de woning goed bereikbaar via verschillende invalswegen en is er een vlotte verbinding naar de E34 (Antwerpen-Eindhoven).

De villa is ingedeeld als volgt: Op het gelijkvloers: Naast de inkomhal met gastentoilet vinden we 2 grote slaapkamers en een eerste badkamer. Rechts van de inkomhal ligt de mooie living die overloopt in een zeer ruime eetkamer, in totaal 80m². Hiernaast werd een professionele keuken geïnstalleerd met grote bijkeuken. Een bureau wordt door een schuifdeur afgesloten. Alle plaatsen werden optimaal ingedeeld en in zeer hoogwaardige materialen afgewerkt. Vanuit de eetkamer zien we door de grote schuifraam op het terras, de mooie tuin en achterliggend weiland. Op de eerste verdieping ligt de masterbedroom met dressing en tweede badkamer met dubbele lavabo, inloop douche en toilet . Daarnaast is er nog een ruime zolder.

De paardenaccommodatie achteraan de villa is ideaal voor diegene die zijn paarden aan huis wilt houden en bestaat uit een verlichte buitenpiste van ca. 20m x 40m op Scheldezand en 5 nieuwe buitenstallen met verlichting (4 stallen van 3m x 3,5m) en een volledig nieuwe omheinde weide.

De vraagprijs bedraagt 785.000 euro, is bespreekbaar.

Voor meer info en meer foto's : contacteer per telefoon of per mail.
mvg
Angélique