Instructeur paardrijden

email

Looking for instructors go to China

Instructeur paardrijden Looking for instructors go to China
Kenmerken
Land: Nederland 
Door:co3apple
Bedrijfsnaam:Qian Lu International
Website:http://equinechain.com
Plaats:Eindhoven
Telnr.:0639428257
Geplaatst op:21-1-2018
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Wij zijn op zoek naar studenten die geïnteresseerd zijn in het (basis) lesgeven aan kinderen in China. Je zal moeten lesgeven aan kinderen en de periode wanneer je wilt gaan, kan worden afgestemd. Er is plek om op 1st Feb te vertrekken en dit zal gaan om een periode van 90 dagen. Alles zal worden bekostigd door de stal in China en je zal daar voornamelijk bezig zijn met het lesgeven aan kinderen. Alles zal geregeld worden door ons, alles zal worden bekostigd (tijdens werkuren),wij bieden een marktcomfort salaris (dus ook leuk als zomerbaantje) plus je ontvangt een certificaat! Dit kan worden uitgevoerd als zomerbaantje, of als een stage.

Hieronder volgt een meer gedetailleerde uitleg:

Wie zijn wij?
Wij zijn Qian Lu International. Een Nederlands/Chinees bemiddelingsbureau gevestigd in Eindhoven die zich bezighoudt met allerlei zaken rondom China en Nederland. Dit houdt in dat wij Nederlandse/Chinese bedrijven ondersteunen in bedrijfsontwikkelingen wanneer zij de Chinese/Nederlandse markt willen betreden. Of we verlenen simpelweg marktonderzoeken voor bedrijven om zo de mogelijkheden voor het bedrijf te doen vergroten. Wij hebben voornamelijk ervaring binnen de paardensector in Nederland en China en zijn nu bezig met het uitbreiden van onze services.

Wat zijn uw taken?
Je zal één of verscheidene paardenstallen/maneges bezoeken in China, en daar jou kennis delen (kennis gerelateerd aan paarden). Dit betekent dat je paarden zult trainen, en les zult geven aan lokale clubleden. In dit geval aan kinderen.

Wat verwachten wij van u?
- Je kunt je makkelijk aanpassen aan andere culturen
- Je hebt kennis op het gebied van het lesgeven
- Je bent flexibel
- Je kunt goed omgaan met kinderen (ervaring met kinderen is een plus)
- Je bent professioneel, enthousiast en doelt altijd naar het aanbieden van een goede service
- Excellente Engels communicatieve vaardigheden
- MBO paard-gerelateerde opleiding is een plus
- Een instructeur gerelateerde opleiding/minimum ORUN 1e