Dressuurpony

email

Knappe Z1 palomino ruin 17 jaar 1.36cm te koop

Dressuurpony Knappe Z1 palomino ruin 17 jaar 1.36cm te koop
Kenmerken
Land: Nederland 
Leeftijd: 17 Jaar
Geslacht: Ruin 
Niveau:
Stamboek: Overige 
Kleur: Palomino 
Prijsstelling: Op aanvraag 
Door:jelle
Geplaatst op:14-5-2019
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Na 3 jaar is de ruiter toch aan de grote kant te worden en wordt het tijd dat deze kanjer met een nieuw ruitertje kan gaan shinen in de ring.
Deze knappe palomino van 17 lentes jong is met zijn 1.36 een grote maat C pony. Word 5 ?? 6 keer per week getraind en is in top conditie.
Heeft bij meerdere ruiters verschillende regio en Nederlandse titels op zijn naam mogen zetten en is een ideale leermeester met heel veel wedstrijdervaring. Word nu M2 getraind maar beheerst alle oefeningen nog t/m Z1.
Pony is 100% gezond en betrouwbaar, bokt en steigert niet en is zeer makkelijk en braaf met rijden met een gezond en fijn tempo. In bezit van een gouden karakter, braaf bij hoefsmid, door kinderen te laden op trailer en ook zeer braaf en makkelijk met scheren.
Vind springen ook erg leuk maar bij gebrek aan interesse van de ruiter is hier niet heel veel mee gedaan. Buiten op straat ook erg braaf.
Wij zoeken een ruitertje met al wat ervaring omdat hij hier beter tot zijn recht komt al kunnen beginnende ruitertjes er ook zo mee wegrijden.
Is gekeurd geweest voor aankoop en mag opnieuw gekeurd worden (kosten koper)
Wij verkopen hem met al zijn spullen (op maat aangepast dressuurzadel, hoofstel, dekens en beenbescherming)

Pony staat gestald +/- 10 minuten onder Venlo (Noord Limburg NL)

Prijsklasse midden tot hogere prijsklasse.
Handelaars en koopjesjagers hoeven dan ook niet te reageren. Op berichten met alleen vp reageren wij ook niet op. Hij verdiend een 5 sterren plekje en we willen weten waar hij terecht komt.