Instructeur paardrijden

email

Gezocht: instructie familiemanege Woerden

Instructeur paardrijden Gezocht: instructie familiemanege Woerden
Kenmerken
Land: Nederland 
Door:Manege_Morgenstond
Bedrijfsnaam:Manege Morgenstond
Website:http://www.manegemorgenstond.nl
Plaats:Woerden
Geplaatst op:25-6-2015
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Bedrijfsprofiel
Manege Morgenstond is een gezellige manege aan de rand van Woerden, waar iedereen op zijn eigen niveau gecoacht wordt. Voor de beginnende ruitertjes bieden wij kleuterlessen of een starterscursus inclusief grondlessen. De gevorderde ruiters worden uitgedaagd tijdens dressuurlessen, springlessen of in de carrousel. Daarnaast is er ook voldoende mogelijkheid om privélessen te volgen in de richting van dressuur, mennen, houding en zit en springen.

Manege Morgenstond organiseert meerdere keren per jaar FNRS-wedstrijden en een jaarlijks ponykamp tijdens de zomervakantie.

Functie-eisen
Wij zijn op zoek naar een gediplomeerde instructeur/instructrice met ervaring in het geven van manege(groeps)lessen. Iemand die van alle markten thuis is en makkelijk kan schakelen tussen lessen van verschillende niveaus en disciplines. Plezier in rijden en respect voor elkaar vinden wij erg belangrijk, maar veiligheid en op een correcte manier leren rijden staan bij ons voorop. Daarnaast moet je beschikken over een open en enthousiaste houding en een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Je moet woonachtig zijn binnen een straal van 20 kilometer rond Woerden en het geen probleem vinden af en toe aanwezig te zijn bij een FNRS wedstrijd en tijdens ponykamp. Een actieve wedstrijd carrière is een pré.

Wij bieden een afwisselende baan als instructeur/ instructrice voor 17 uur in de week, met mogelijkheid tot uitbreiding in de toekomst naar 25-30 uur. De uren worden verdeeld over een aantal middagen/ avonden. Beschikbaarheid op woensdag en zaterdagmiddag is een must.