Instructeur paardrijden

email

Dressuur Instructeur

Instructeur paardrijden Dressuur Instructeur
Kenmerken
Land: Nederland 
Door:JADressage
Bedrijfsnaam:Equi Dressage
Website:www.EquiDressage.nl
Plaats:Heerlen
Telnr.:0614415600
Geplaatst op:1-9-2016
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Het is van belang ruiters er bewust van te maken welke invloed eigen gedrag heeft op het paard. Het cre√ęeren van bewustwording, laten voelen en ervaren wat veranderingen in eigen gedrag betekent tijdens de training van het paard.

Tijdens de lessen wordt aandacht besteed aan een correcte houding en zit. Door middel van een onafhankelijk zit kan er een beter ruitergevoel bereikt worden. Daarnaast kan de ruiter de bewegingen van het paard beter ondersteunen en beinvloeden. De ruiter gaat meer ontspannen en met meer gevoel rijden. Ook verbetert de stijl van de ruiter samen met de balans en het evenwicht.

Het is belangrijk dat de ruiter nadenkt over de wijze waarop hij of zij rijdt. Dat er niet zomaar een hulp wordt gegeven, maar dat je ook de achterliggende gedachte van de hulp begrijpt. Om dit te bereiken worden er tijdens de lessen vragen gesteld aan de ruiter die ervoor zorgen dat de ruiter bewust wordt van welke handelingen invloed op het paard hebben. Het doel is het beste uit jezelf en je paard te halen en plezier te hebben in het paardrijden.

‚??Je leert hoe je houding en zit gebruikt om optimaal te presteren en daarnaast werken we aan het correct en systematisch opbouwen van je training, waardoor jij een (h)echt team vormen en succesvol zullen zijn.‚??