Overige

email

Buitenritten te paard op volbloed arabieren

Overige Buitenritten te paard op volbloed arabieren
Kenmerken
Land: Nederland 
Door:Stalbrugel
Bedrijfsnaam:Stal Brugel
Website:http://www.justinput.nl/stalbrugel.html
Plaats:Prinsenbeek
Geplaatst op:14-9-2012
E-mail deze adverteerder
Beschrijving
Stal Brugel


Stal Brugel biedt de recreatieve ruiter volop de mogelijkheid te genieten van buitenritten te paard in de natuur op volbloed arabieren. Dankzij een groot aantal ruiterpaden kunnen ruiters urenlang de heide en bossen in en rond de omgeving van Breda verkennen. De ritten kunnen variëren van een uur tot een dagtocht, waarbij onderweg geluncht wordt. Alle buitenritten vinden plaats onder ervaren begeleiding.

We rijden voornamelijk door het natuurgebied vanuit Prinsenbeek naar het Liesbos in Breda, ook maken we mooie dagritten, deze dagritten zijn zeer divers.

Paardrijdervaring is niet vereist, zowel voor beginners, ervaren ruiters als mensen die nog nooit gereden hebben, bieden wij mogelijkheden voor fantastische buitenritten te paard. Hebt u nog nooit paard gereden en altijd al eens willen ervaren hoe het is één te worden met de natuur, genietend op je paard. Een verjaardagscadeau, vriendinnendag, huwelijksaanzoek of hebt u bijvoorbeeld een enorme stressvolle periode achter de rug, middels de kracht van een dier en de rust van de natuur weer even volledig 'zen' worden. Wij passen de buitenrit op uw wensen aan. In geval van een groepsrit/tocht is het niveau van de minste ruiter bepalend en dat tempo zal dan ook aangehouden worden.

Kosten voor een buitenrit zijn € 20 per persoon per uur
Kosten voor een rittenkaart zijn € 180 voor 11 ritten van een uur
kosten voor een dagtocht zijn € 100 per persoon inclusief lunch (duur van tocht is ongeveer 4 à 5 uur)

Voor informatie en reserveringen neemt U contact met ons op telefoonnummer 0651666177 of stuur een email.